Goed en efficint schrijven is een specialisme. Veel bedrijven investeren daar onevenredig veel tijd in en belasten er vaak een willekeurige medewerker (m/v) mee. En ondanks alle goede bedoelingen is het eindresultaat toch zelden wat werd beoogd. Door TAKS in te schakelen werkt u sneller, daardoor voordeliger, en met een resultaat dat wl aan uw verwachtingen voldoet. (En uw medewerker kan zich richten op de taken waar hj weer goed in is).


Ondanks ieders inzet lukt het maar niet dat veelgevraagde personeelsblad van de grond te tillen. En komt die eerste editie er wl, dan is de frequentie van de vervolguitgaven zeer onzeker. Logisch, want iedereen heeft het druk en moet het buiten zn normale taken om doen. Dan ligt het voor de hand een externe redacteur in te schakelen. Iemand die het gewend is dit soort producties projectmatig aan te pakken. TAKS dus.


Een goede, aansprekende reclametekst bedenken valt nog niet mee. Maar om nu een gerenommeerd reclamebureau in te schakelen voor een relatief eenvoudige advertentie? TAKS is creatief, vindingrijk en komt met beperkte middelen tot kwalitatief hoogstaande reclameproducties. Van simpel 'speurdertje' tot langlopende reclamecampagne - TAKS besteedt er dezelfde zorg aan.